14.02.2018 14:52
“ENGELLİ HAYATLARIN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Rize Belediyesi tarafından RİÇEV Geri Dönüşüm aracılığıyla toplanan mavi kapaklar sayesinde engelli vatandaşlarımızın hayatları biraz daha kolaylaşıyor.

250 kg plastik kapak toplanması sonucunda bir tekerlekli sandalye verilmesi kampanyasını başlatan Riçev Geri Dönüşüm aracılığıyla 3 adet tekerlikli sandalye ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza takdim edildi.

Sandalye teslim töreni Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın makamında gerçekleştirildi. Engelli vatandaşların yakınlarıyla tek tek ilgilen  Başkan Kasap, “bu kampanya sayesinde üç engelli vatandaşımızın daha engelsiz bir hayat sürebilmelerine destek olduk. Hayatlarındaki engelleri biraz daha aşmalarına katkı sağlamak, vatandaşlarımızın engelsiz bir yaşam sürmesi için çalışmak bizlere mutluluk veriyor. Bu vesile ile bu kampanyaya destek veren Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanımız Sema Yağcıtekin’e, RİÇEV yetkililerine ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Engelli vatandaşlarımız Fatma Sarıhan, Emine Baş ve İsmail Gumba adına tekerlekli sandalyeleri yakınlarına Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin ve Riçev yetkilileri tarafından verildi.

Bu kampanya sayesinde tekerlekli sandanyeleri alan engelli yakınları, sandalyeler sayesinde hayatlarının biraz daha kolaylaşacağını ifade ederek, bu duyarlılığı için Başkan Kasap’a, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin’e ve RİÇEV yetkililerine teşekkür etti. 

Soru ve Görüşleriniz