27.08.2019 18:41
FUTBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON TAKIMIN KUPASINI BAŞKAN METİN VERDİ

Rize Belediye Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi tarafından düzenlenen ödüllü halı saha turnuvasında birinci ve ikinci olan takımlara kupa ve madalyalarını Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin verdi.

16-29 yaş arasındaki toplam 160 gencin kurmuş olduğu 16 takım toplamda 31 maç oynandı. Finale kalan Gacaralar ve Dostlukspor maçını,  3-1’lik skorla Dostlukspor kazandı.

Final maçının ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Belediye Başkanı Metin, sporcu gençleri tek tek tebrik ederek madalya ve kupalarını takdim etti.

Başkan Metin, turnayla birlikte şehrin farklı noktalarından birbirlerini hiç tanımayan gençleri bir araya getirerek, özellikle sanal oyunlarla evlere kapanan gençlerin spor yaparak sosyalleşmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Tören sonunda Başkan Metin, şampiyon takımın kalecisine karşı penaltı atışı kullandı.