17.06.2018 15:14
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI, BAŞKAN KASAP VE MİLLETVEKİLİ ADAYI AVCI GAZETECİLERE BAYRAM ZİYARETİNDE BULUNDULAR

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 27. Dönem Ak Parti Rize Milletvekili adayı Muhammet Avcı ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile birlikte 53 Gazeteciler Derneğine bayram ziyaretinde bulundu.

Ak Parti Rize İl Başkan yardımcısı Sadettin Türüt, Merkez İlçe Başkanı İshak Alim,Kadın Kolları Başkanı Sema Yağcıtekin ve Parti teşkilatın da katılımıyla gerçekleşen bayram ziyaretinde, 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak ile birlikte yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya gelindi.

Ziyarette basın mensuplarıyla sohbet edilirken, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı burada gazetecilerin sorularını cevaplandırarak gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ziyaret bayramlaşma ile son buldu.