28.05.2018 22:06
GÖNÜL SOFRASINA KONUK OLDULAR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı 27. Dönem Ak Parti Rize Milletvekili adayı Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize  Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı İshak Alim ve parti teşkilat mensuplarıyla birlikte Rize Belediyesi’nin iftar sofrasına konuk olarak vatandaşlarla birlikte oruç açtılar.

Gün boyu Rize merkezde esnaf ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve beraberindeki heyet, sahil dolgu alanında Rize Belediyesi tarafından Gönül Sofrası adı altında oluşturulan İftar çadırında vatandaşlarla bir araya gelerek yemek ikramında bulundular.

Her akşam 2 bin kişinin bir arada oruç açtığı Gönül Sofrasına konuk vatandaşlara Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal, Hikmet Ayar yemeklerini birlikte ikram ettiler.

Yemek ikramının ardından kapalı alana geçen heyet iftar öncesi okunan Kur’an-ı Kerimi dinleyerek oruçlarını salonda bulunan vatandaşlarla birlikte açtılar.