02.09.2021 18:35
HAZİNE VE MALİYE BAKAN YARDIMCISI NUREDDİN NEBATİ RİZE’DE TOPLANTIYA KATILDI…

Hazine ve Maliye Bakanı Yardımcısı Nureddin Nebati Rize İş Dünyası Toplantısına katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Rize’ye geldi.

Hazine ve Maliye Bakanı Yardımcısı Nureddin Nebati’nin katılımlarıyla Rize Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşen toplantıya, Rize Valisi Kemal Çeber, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, kamu kurum müdürleri ve iş adamları katıldı.

Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati toplantıda yapmış olduğu konuşmada; Son zamanlarda yaşanan felaketlere kısa sürede müdahale edildiğini ve devletimizin güçlü olduğunu yaraların kısa sürede sarılması için çalışıldığını ifade etti.

Ak Parti döneminde Türkiye’de önemli yatırımların yapıldığına vurgu yapan Bakanı Yardımcısı Nureddin Nebati, Ovit Tüneli, Rize – Arvin Havalimanı, İyidere Lojistik Merkezi, Sağlık, Spor ve Eğitim alanında yapılan yatırımların Rize’ye kazandırılmasının şehrin gelişimine katkı sunduğunu dile getirdi.

Toplantıda ülke ekonomisine yönelik bir çok konuda açıklamalarda bulunan Bakanı Yardımcısı Nureddin Nebati toplantının ardından beraberinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile birlikte Rize’de esnaf ziyaretinde bulunarak ardından Ak Parti Rize İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

Soru ve Görüşleriniz