26.09.2019 12:21
İTFAİYE HAFTASI DOLAYISIYLA BAŞKANIMIZ RAHMİ METİN’İN İTFAİYE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ.

25 Eylül – 1 Ekim İtfaiye Haftası ve teşkilatın kuruluşunun 305. yılı kapsamında Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, beraberinde Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Murat Taviloğlu ile birlikte İtfaiye Müdürlüğümüze ziyarette bulundu.

Kuruluşunun 305. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyarette, İtfaiye Müdürü Uğur Minder ve çalışan personel ile bir araya gelerek kuruluş yıl dönümlerini tebrik eden Başkanımız Rahmi Metin, yangın, trafik kazaları ve doğal afetlerde kullanılan araç ve ekipmanı inceleyerek bilgi aldı.

Ziyaret sonunda Başkan Metin, İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde bulunan 42 metreye yükselebilen merdivene sahip araçla yükselerek son sistem teknolojiye sahip donanımı konusunda bilgi aldı.