22.03.2018 21:41
KADIN KÜLTÜR MERKEZİ VE MESLEKİ EĞİTİM BİRİMİNİ GEZDİLER…

KADIN KÜLTÜR MERKEZİ VE MESLEKİ EĞİTİM BİRİMİNİ GEZDİLER…

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap,makam ziyaretinin ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık ve beraberindeki heyeti  Belediyenin hayata geçirdiği sahilde bulunan Kadın Kültür Merkezi ve Mesleki Eğitim birimini gezdirdi.

Heyeti burada Belediye Başkanı Eşi Menduha Kasap, karşıladı. Bayan Kasap, Genel Başkan Yardımcısı Çalık’a Eğitim Merkezindeki kurslarda yapılan çalışmaları kurs hocaları ile birlikte anlattı. Rize yöresine ait iskemle ve Feretiko dan yapılan Rize Bezlerini çok beğenen Sosyal Politikalar Başkanı Çalık, ürünleriniz harika emek veren herkesi tebrik ediyorum dedi.

Bayan Kasap, daha sonra Rize mutfağında pişirilen yöresel lezzetlerin hazırlandığı masada Hamsi koli ve turşu tavalısından Genel Başkan Yardımcısı Çalık’a tattırdı. Turşuyu çok beğenen Malatyalı Genel Başkan Yardımcısı Bayan Çalık, Laz böreğinizi tanıyorum. Malatya da bir komşumuz çok güzel yapardı dedi.

Kadın Kültür Merkezi ve Mesleki Eğitim biriminden ayrılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, daha sonra beraberindeki heyet le Rize Valiliği, Şehit Ailesi ve 80 yaşında Meryem Çolak adlı bir teyzeyi ziyaret ederek  kandillerini kutladı hayır dua istedi.

 

Soru ve Görüşleriniz