05.04.2018 20:50
KORKUTAN YANGIN’A İTFAİYE EKİPLERİMİZ ANINDA MÜDAHALE ETTİ

Rize’de bir evin çatı katında saat 19.00 sıralarında yükselen dumanlar üzerine çevre sakinleri tarafından Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne yapılan ihbar değerlendiren İtfaiye ekiplerimiz olay yerine kısa sürede intikal ederek yangına müdahalede bulundular.

Rize’nin Müftü Mahallesi Hacışemsi Sokakta bulunan 12 katlı Uzaykent Apartmanının çatı katından yükselen dumanlar üzerine İtfaiye Müdürlüğü ekipleri son teknolojiye sahip araçlarla olay yerine intikal ettiler. 42 metreye yükselebilen merdivenli aracın yanı sıra 3 ayrı araçla yangına müdahale eden ekiplerimizin gayretli çalışmaları sonucu yangın çevreye sıçramadan kontrol altına alındı.

Korku dolu anların yaşandığı olayda can kaybı yaşanmazken, Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin kısa sürede yangını kontrol altına alması çevrede bulunan vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.