07.04.2023 10:24
LALELER, ŞEHRİMİZE AYRI BİR RENK KATTI.

Rize Belediyesi tarafından şehrin belirli noktalarında lale bahçeleri oluşturuldu.

Rize Belediyesi sera alanında yetiştirilen ve Şubat ayında toprakla buluşan binlerce Lale soğanının dikildiği şehir merkezinde, vatandaşların ve özellikle fotoğraf severlerin ilgisini çeken renkli görüntüler ortaya çıktı.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı, Laleli Caddesi, Belediye hizmet binası önü, Engindere, Çiftekavak ve Alipaşa bölgesinde bulunan kavşaklarda dikilen Laleler farklı renk tonlarıyla şehir merkezine ayrı bir görünüm kazandırıyor.

Şubat ayı itibarı ile iki ay toprak altında kalan Laleler Nisan ayının ilk haftasından itibaren açmaya başladı. Baharın müjdesini veren rengârenk Laleler vatandaşların büyük beğenisini topluyor

Rize Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen şehirdeki peyzaj çalışmaları baharın da gelmesiyle yoğunluk kazanmış durumda devam ediyor.