16.04.2019 16:47
MİNİK YÜREKLERDEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET…

MİNİK YÜREKLERDEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET…

Hüseyin Yardımcı İlkokulu 3/A  Sınıfı öğrencileri Öğretmenleri eşliğinde Rize Belediye Başkanı Rahmi METİN’i ziyaret ettiler.

Hüseyin Yardımcı İlkokul Müdürü Hüseyin Canbaz ve 3/A sınıfı öğrencilerini Belediye Başkanı Rahmi Metin, makamında kabul etti.

Minik yürekler önce çiçeklerini sonra da merak ettikleri konulardaki sorularını Başkan Metin’e  yönelttiler. Sınıf öğretmenleri Enes Süküt  ve Okul Müdürü Hüseyin Canbaz eşliğinde devam eden ziyarette öğrenciler Yerel Yönetimlerle ilgili akıllarına takılan soruları Belediye Başkanı Metin’e ilettiler.

Belediye Başkanı Rahmi Metin, çocukların sorularını yanıtladıktan sonra, onlara öğrenim hayatları boyunca öğretmenlerinden ve Ailelerinden destek almaları gerektiğini söyledi. Başkan Metin, “Almış olduğunuz bu destekle bu ülkenin birer evlatları olarak ülkemize daha iyi hizmetler yapacağınızdan hiç kuşkunuz ve kuşkumuz olmayacaktır” dedi. Başkan Metin, Başarılı bir eğitim Öğretim yılı olması dileklerinde bulundu.

Ziyarette Sınıf öğretmenleri Enes Süküt ; Belediyemize düzenlediğimiz ziyaret öğretmenlerimizin öğrencileri için hazırladıkları  yıllık plan çerçevesinde yer alıyordu, bu nedenle sizleri ziyaret ettik. Öğrencilerimizi merak ettikleri konular hakkında bilgilendirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Günün heyecanını zirvede yaşayan öğrenciler kendileri için hazırlanan bu programda sevinç ve mutluluklarını Belediye Başkanı Rahmi Metin’le paylaştı. Minik yürekler Başkan Metin’e sınıf gazetelerini, Kitap ve Resim takdim ederek toplu fotoğraf çektirdiler. Çocuklar ziyaretin ardından Okul Müdürleri ve Sınıf öğretmenleri ile beraber; Belediye Encümen, Meclis salonu ve birimleri gezerek ziyaretlerini sonlandırdılar.

Soru ve Görüşleriniz