11.10.2018 15:17
MİNİK YÜREKLERDEN RİZE BELEDİYESİNE ANLAMLI ZİYARET

Vakıflar İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencileri beraberinde sınıf öğretmeni Zeliha Gövdeli ve sınıf annesi Şükran Köse ile birlikte Rize Belediye Başkanı Prof Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret ettiler.

Toplamış oldukları mavi kapaklar sayesinde engelli vatandaşlar için almış oldukları tekerlekli sandalyeyi Rize Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teslim eden öğrenciler,daha sonra Başkan Kasap’ı makamında ziyaret ederek belediye ile ilgili merak ettikleri konularda soru cevaplı sohbette bulundular.

Ziyarette Başkan Kasap, “Çocukların öğrenim hayatları boyunca öğretmenlerinden ve ailelerinden destek almaları ileride yaşamlarına büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

2- İ  Sınıfı Öğretmeni Zeliha Gövdeli Başkan Kasap’a, sizleri ziyaret ettik öğrencilerimizi merak ettikleri konular hakkında bilgilendirdiğiniz ve ikramlarınız için sizlere teşekkür ediyorum dedi.

Ziyaret sonunda Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap kendisini ziyarette bulunan öğrencilere çeşitli hediyeler vererek nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Vakıflar İlköğretim Okulu öğrencilerinin topladıkları kapaklar ile almış oldukları tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahibi bir vatandaşa verilmek üzere teslim alındı.


Soru ve Görüşleriniz