08.06.2018 18:57
MÜTEVELLİ HEYET TOPLANTISI RİZE’DE YAPILDI

Rize Belediye Başkanı Prof.Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Mütevelli Heyet toplantısına katıldı.

RTEÜ, Geliştirme Vakfı Kurucular Kurulu Mütevelli heyeti gündemi görüşmek üzere TBMM, Başkanı İsmail Kahraman Başkanlığında üyelerin katılımıyla RTEÜ Rektörlük binasında bir toplantı gerçekleştirildi.

Üniversitenin son durumu,  yapılan çalışmalar, yatırım ve projelerle ilgili bilgilendirme yapılan toplantıya, TBMM, Başkanı İsmail Kahraman, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Nusret Bayraktar,  Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Rize Eski Milletvekili Abdulkadir Kart, Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman,  Bilal Erdoğan, Vakıf Genel Sekreteri Av. Harun Mertoğlu Ali Kopuz ve Hamdi Safi katıldı.