24.09.2017 15:02
ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI “VEYSEL EROĞLU “ RİZE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ..

ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI “VEYSEL  EROĞLU “ RİZE BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ..

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu  Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret etti. Başkan Kasap, Bakan Eroğlu’nu  Belediye Başkan yardımcıları ve daire amirleri ile karşıladı.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Başkanlık makamında yaptığı açıklamada ; “Belediye başkanımız çok çalışkan. Kendisinden her hafta bana mesaj gelir. Onun için de ayrıca teşekkür ediyorum.  Dere ıslahları çok önemli. Şehrin içinde yapılacak dere ıslahları var. Belediyemizle birlikte çok güzel bir çalışma yapıyoruz. Belediyemize gönülden teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız hakikatten şehre bir vizyon getirdi. Kendisi çalışkan ve bu konuda çok tecrübelidir. Rize’yi marka şehir yapma konusunda bir çalışmamız var. Tabiat parkları ve mesirelik alanlar konusunda, dere ıslahları ve köprüler konusunda tam destek veriyoruz. Rize’miz çok daha güzelleşecektir.”

Bakan Eroğlu, “Bu yaptığımız temel atma törenin pek çoğu Rize merkezle alakalıydı. Bilhassa Doğa Koruma ve Milli Parklar’la belediyemizin Isırlık Tabiat Parkı var. Bunun birinci kademesi bazı eksikliklerle bitti. İnşallah orayı da bakacağız. İkinci kademede yapılacak tesisler vardır. Kır lokantası ve birtakım sosyal tesisler. Onların da ihalesini yapacağız. Mevcut tesisleri de önümüzdeki bahara tam manasıyla açılacak şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.”

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Cumhurbaşkanımız’ın şehrine hoş geldiniz. Sizin Rize’ye olan yakınlığınız ve sıcaklığınız karşılıklıdır. Hep birlikte çalışmaları yürütmenin gayreti içerisinde olacağız. Sizin bu hevesiniz ve azminiz bize de motivasyon veriyor. Belediye sınırları içerisindeki projelerimizin tamamlanması için gösterdiğiniz gayreti biliyoruz. Bütün paydaşlarımızla birlikte çalışmaların takibini yapıyoruz. Rize şehri adına saygılarımızı sunuyoruz.”

Soru ve Görüşleriniz