29.09.2017 14:33
RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI..

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 AKADEMİK YIL AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI..

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  2017-2018 Akademik Yılı açılış törenine katıldı. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ta katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi  Kongre ve Kültür Merkezinde 2017-2018 Akademik Yılı Açılış töreninde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Mütevelli Heyet Başkanı Nusret Bayraktar misafir konuklar arasındaydı.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Cumhuriyet Başsavcısı  Önder Kemal Sekücü, AK Parti İl başkanı Muhammed Avcı’nın da Katıldığı Akademik yıl açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.

Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın açılış konuşmaları nı yaptığı program, AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Mütevelli Heyet Başkanı Nusret Bayraktar ve Gençlik ve spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın konuşmaları ve hediye takdimi ile sona erdirildi.

Soru ve Görüşleriniz