04.05.2018 18:10
RİBEGEM’DEN SOKAK HAYVANLARI REHABİLİTASYON MERKEZİNE ZİYARET

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi ( RİBEGEM ) bünyesinde bulunan gençler Rize Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek sokak hayvanlarına yönelik çalışmaları yerinde inceleme fırsatı yakaladılar.

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi Genel Koordinatörü Halim Turgut gençlerin hayvanlara bakış açısına katkı sağlamak ve sokak hayvanlarına olan korkularını gidermek amacıyla RİBEGEM olarak gençlerle birlikte Rize Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek geçlerin sokak hayvanlarıyla ilgili bilmedikleri bilgileri öğrenmelerine katkı sağladıklarını iletti.

Kurulduğu günden bu yana gençlere yönelik çeşitli alanlarda aktiviteler düzenleyen Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi ( RİBEGEM )yapmış olduğu bu etkinlikle gençleri sahipsiz hayvanlarla buluşturarak Rize Belediyesi’nin Sokak hayvanlarına yönelik yapmış olduğu çalışmalar hakkinda yetkililer tarafından gençlere bilgiler aktarılarak Rehabilitasyon Merkezi içi ve çevresi gezdirildi.

Ziyarette sokak köpeklerinden korkan bazı gençlerin korkularını yenmeleri sağlanırken, hayvanların insanların sevgisine muhtaç olduğu, sokak hayvanlarına yönelik Rize’de gerekli aşılama işlemlerinin Belediye ekipleri tarafından düzenli bir şekilde yapıldığı ve saldırgan olmadıkları yönünde bilgiler aktarıldı.