31.05.2022 16:54
RİBEGEM GENÇLİK FESTİVALİ “BAŞARI BEDEL İSTER” ADLI SÖYLEŞİYLE DEVAM ETTİ

RİBEGEM GENÇLİK FESTİVALİ “BAŞARI BEDEL İSTER” ADLI SÖYLEŞİYLE DEVAM ETTİ

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi ( RİBEGEM )’in 30 Mayıs – 4 Haziran tarihleri arasında düzenlediği RİBEGEM Gençlik Festivali  “Başarı Bedel İster” adlı söyleşi ile devam etti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen söyleşiye Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Bilgin ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Ekonomi, sanat ve edebiyat alanında birçok başarıya imza atan Prof. Dr. Nurullah Genç, işletme, yönetim ve organizasyon konularını ele aldığı “Başarı Bedel İster” adlı kitabıyla aynı adı taşıyan söyleşisinde kendi yaşantısından örneklerden yola çıkarak insanın hayat mücadelesinin birçok yönüne değindi.

Öğrencilerin severek dinlediği söyleşi sonunda Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından Prof. Dr. Nurullah Genç’e çiçek ve hediye takdiminde bulunuldu.

Ribegem Gençlik Festivali, 1 Haziran Çarşamba günü saat 10.30’da Ali Metin Kazancı Rize Lisesi Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ile Gençlik Buluşması ile devam edecek.

 

Soru ve Görüşleriniz