21.09.2020 08:39
RİZE BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ METİN, YENİ EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI İÇİN BİR MESAJ YAYINLADI

Başkan Metin duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:“Değerli Öğretmenler ve Sevgili Çocuklar, Covid-19 salgını nedeniyle uzun bir ara vermek zorunda kaldığınız okullar, nihayet açılıyor. 21 Eylül’de çalacak ilk ders ziliyle sizin ve öğretmenleriniz için kontrollü yeni sosyal hayatımızda yeni bir eğitim dönemi başlayacak. Hem öğrenmek için çaba harcayacak hem de salgın kurallarına uyarak arkadaşlarınızla aranıza biraz daha mesafe koymak için uğraşacaksınız.

Pandemi nedeniyle sağlığımız için okullarımız ilk etapta okuma – yazma maratonuna yeni başlayan minik öğrencilerimiz için açılacaktır. Okula başlayan ve bir süre daha eğitimine evlerinden devam edecek olan tüm çocuklarımıza yeni eğitim ve öğretim yılı için başarı ve sağlık diliyorum.

Bu süreçte sizleri, millî ve manevi değerlerine sahip çıkan, evrensel ile yerel değerlere sahip, üreten ve mutlu bireyler olarak parlak bir gelecek için yetiştiren, geleceğinize yön veren, her türlü fedakarlığı gösteren ve sizler için emek sarfeden bütün öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum.

Bu düşüncelerle çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize 2019-2020 eğitim öğretim yılının sağlıklı, başarılı ve huzur dolu geçmesini temenni ediyorum.”dedi.

Soru ve Görüşleriniz