23.05.2023 14:09
RİZE BELEDİYESİ, HATİCE KÜBRA TONGAR’IN KATILIMIYLA “ÇOCUKLARIMIZIN HAYATINDA BIRAKTIĞIMIZ İZ” ADLI KONFERANS DÜZENLEYECEK

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi (RİBEGEM) tarafından vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği, eğitimci yazar Hatice Kübra Tongar’ın sunumuyla “Çocuklarımızın hayatında bıraktığımız iz” adlı konferans düzenlenecek.

İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde 26 Mayıs 2023 Cuma günü saat 14.00’te düzenlenecek olan konferansta ailelerin çocuklarını yetiştirmede dikkat edeceği hususlar, sergilenen davranışların hayatın farklı dönemlerinde nasıl ortaya çıktığı eğitimci yazar Hatice Kübra Tongar tarafından katılımcılara aktarılacak.

Düzenlenecek olan konferansın başta veliler olmak üzere her yaştan kişinin ilgiyle izleyeceği ve faydalanacağı bir etkinlik olması planlandı.