28.08.2020 17:13
RİZE BELEDİYESİ MİKRONSİS ARACI İLE KORONAVİRÜSE KARŞI MÜCADELE EDİYOR

Rize’de Corana Virüs (Covid 19) ile mücadele kapsamında Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in talimatlarıyla belediye Temizlik İşleri bünyesine kazandırılan Mikronsis aracı ile dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de Corona Virüsü salgınına karşı verilen mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yürüten Rize Belediyesi, dezenfektan çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Mikronsis aracındaki püskürme sistemiyle Covid 19 virüsüyle daha etkili bir mücadele sağlanıyor. Mikronsis çalışması, çevrede bulunan araç, kent mobilyaları, şehir üniteleri ve benzeri bir çok alanda yüzeye yapışma suretiyle etkin ve başarılı işlev görüyor.

7 adet pervane sistemi bulunan araç, mikron nozul ve pervaneler aracılığıyla dezenfektan karışımını 30 metre mesafeli bir alana püskürtüyor. Mikronsis aracıyla caddeler, sokaklar, park ve bahçeler, açık alanlar, meyve ve sebze hali bölgesi gibi birçok alanda dezenfektan çalışmalarına aralıksız devam ediliyor.

Soru ve Görüşleriniz