04.10.2019 12:36
RİZE BELEDİYESİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

RİZE BELEDİYESİNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği ile Rize Belediyemiz işbirliğinde, Rize Belediyemiz Meclis Salonunda İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu konulu eğitim semineri düzenlendi.

Seminere Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin’in yanı sıra, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği ( DKBB ) Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, İSG Eğitim Koordinatörü Mehmet Nuri Ersan, İl ve Çevre İlçelerden Kurum Müdürleri ve personeller katılım sağladı.

Seminerde bir selamlama konuşması gerçekleştiren Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, “Bu tür seminerlerin belirli aralıklarda yapılmasında fayda var. Bilgilenmek, bu bilgileri hayatımızın her alanında uygulamak bizler için yararlıdır. Önlem alınmazsa olası bir kazayla karşılaşmamız an meselesidir. Onun için bu ve benzeri eğitimlerin hayatımızda önemi büyüktür. Tedbir bir kez alınıyor ama beklide 40 yılda bir olabilecek bir kazadan bizim korunmamızı sağlıyor. Bu kapsamda kurumsal anlamda bizde ciddi adımlar atma gayreti içerisindeyiz. Bu gün Türkiye’de bu anlamda bu adımlar atılıyor, bu konular konuşuluyorsa bu çok yol aldığımızın bir göstergesi ve bizleri memnun edici bir durumdur. Bu eğitimin verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından seminerde, İSG Eğitim Koordinatörü Mehmet Nuri Ersan tarafından salonda bulunan konuklara görsel sunum eşliğinde İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile ilgili önemli bilgiler aktardı.


Soru ve Görüşleriniz