27.03.2018 09:55
RİZE BELEDİYESİNDEN “SOSYAL MARKET VE AŞ EVİ” PROJESİ

Rize’de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Rize Belediyesi tarafından “Aş Evi ve Sosyal Market” projesi’nin inşaat çalışmalarına başlandı.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal belediyeciliğin gerektirdiği şekilde yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. 2017 yılı sonu Rize Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından projelendirilen ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın talimatıyla atılan adım sonrası Camiönü Mahallesinde yapımına başlanan “Aş Evi ve Sosyal Market” projesinde kaba inşaat çalışması hızla devam ediyor.

AYNI ANDA 112 KİŞİYE YEMEK SERVİSİ YAPILABİLECEK

Camiönü  Mahallesi Kaçkar Petrol yakınında 327 m² alan üzerinde yapımına başlanan proje 3 ayrı kattan oluşurken, giriş katında Sosyal Market, orta katında Aş Evi, üst katında ise araçlar için açık ve kapalı otopark alanı yer alacak. Aş Evi bölümünde aynı anda 112 kişiye yemek servisi yapılabilecek.

Projenin hayata geçirilmesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın günlük yaşantılarında faydalanabilecekleri bir alan ilimize kazandırılmış olacak. Tespit edilecek olan ihtiyaç sahibi vatandaşlar Rize Belediyesinden alacak oldukları kartlar ile Sosyal Market’ten ihtiyaçlarını alabilecek, Aş Evinde sıcak yemeklerini yiyebilecekler.

Soru ve Görüşleriniz