24.05.2019 09:21
RİZE BELEDİYESİNİN İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ..

RİZE BELEDİYESİNİN İFTAR YEMEĞİNE YOĞUN İLGİ..

Rize Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen "Geleneksel İftar" programı yoğun katılımla, Yakamoz Restaurant’ta Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in  ev sahipliğinde gerçekleşti. İftar programına AKPARTİ Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Rize Valisi Kemal Çeber, AK PARTİ İl Başkanı İshak Alim, Kurum kuruluş ve STK Başkanları  katıldı.

İftar programında AKPARTİ Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı; “Sevgili hemşehrilerimi saygı ve sevgi ile selamlıyorum Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Ramazan ayının rahmet kısmındayız. Allah mağfiretine kavuştursun. Ülkemiz önemli bir ülke büyük bir ülke Ramazan ayımızda kardeşliğimizi pekiştiren bir ibadet ayı. Kardeşliğimiz en kıymetli varlığımız. Onun için 82 milyon insanı mıza bir tanımlama yapıyoruz ve tek millet diyoruz. En önemli hususlardan bir tanesi de güvenliğimiz, birliğimiz, düzenliğimiz için Hudutlarımızda stratejik yerlerde nöbet tutan Mehmetçiklerimiz var. Güvenlik mensuplarımız var hem görevlerini hem de Oruç ibadetlerini icra etmek üzere iftar ve sahur programları yapıyorlar bu vesile ile Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin ve Bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Gece gündüz güvenliğimiz için nöbet tutan Mehmetçiğimizi bütün tehlikelerden korusun. Bayramınız şimdiden mübarek olsun” Diye konuştu.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ise yaptığı selamlama konuşmasında; ” AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın programlarını değiştirip İftar sofrasına teşrif etmelerinden ötürü teşekkür ederek” sözlerine başladı. Başkan Metin, İlçelerden gelen misafirleri de tanıtarak “Kendirli de  bir köpeğe suni teneffüs yaparak hayatını kurtaran Ömer Yılmaz’ın, İkizdere den HayrünNisa kızımız aramızda Haltercimiz Onur Demirci var, Recep Kaya var üretimle ilgilenen bir büyüğümüz. Engelli kardeşlerimiz Muhammet Baltacı Ömer Faruk Kopuz, Fındıklı da kaybolup etkin bir çalışma ile bulunan evlatlarımız hepsi aramızda sizlere ve değerli konuklara hoş geldiniz diyorum. Ramazanın bereketi bolluğu mağfireti hepinizin üzerinde olsun. Başkanlık makamları gelip geçiçi aramızda Bülent Koç ve Şevki Yılmaz yok sadece yaşayanlardan Hızır Hop abimiz Halil Bakırcı abimiz ve  önceki dönem başkanımız Reşat Kasap aramızda huzurunuz da onlara da hoş geldiniz diyorum. Bir başka temennimiz de sağlıklı sıhhatli bir şekilde dua edecek fırsatı da, Cenab-ı Hakkın bizlere vermesini niyaz ediyor, İftar programımıza yakından ve uzaktan teşrif eden herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Program Recep Tayyip Erdoğan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın Dualarıyla sona erdi.

Soru ve Görüşleriniz