01.03.2018 17:44
BİLAL ERDOĞAN RİZE’DE “YENİ TÜRKİYE VE GENÇLİK” KONULU KONFERANS VERDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu, Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesinde bir söyleşi programına katılmak üzere baba ocağı Rize’ye geldi.

RTEÜ’ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen “Yeni Türkiye ve Gençlik” konulu söyleşi programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, RTEÜ Rektörü Hüseyin Karaman, Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, Öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.

Yeni Türkiye ve Gençlik” konulu söyleşi programına konuşmacı olarak katılan Bilal Erdoğan, geçmişten bugüne ülkemizde yaşanan zorluklar, batının ülkemiz üzerinde oynamış olduğu kirli oyunlar, özellikle genç öğrencilerin yaşamış oldukları mağduriyetlerden oluşan bir çok konuda öğrencilere bilgiler aktardı.

Özellikle 28 Şubat sürecine de değinen Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, bugün Türkiye’nin önceki yıllara göre her geçen gün daha da güçlendiğine işaret etti.

Bilal Erdoğan konuşmasında; “Askeri darbelerde batı medeniyetinin parmağının olduğunu çok iyi biliyoruz. Yıllarca bize tarihimizi unutturmaya çalıştılar. Günümüzde avrupada liderlik boşluğu var ve bir çok ülke karışık durumda. Bu nedenle çoğu ülke Tayyip Erdoğan’ın liderliğine gıpta ile bakar oldu. Gençler artık şuan bu bizim için bir fırsat olduğu gibi, fırsatı değerlendirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Çok çalışmamamız, üretmemiz, bilgilenmemiz, güçlü donanıma sahip olmamız lazım. Ancak böyle olursak ülkemizi daha ileriye taşırız” dedi.

Program öğrencilerle karşılıklı soru cevap şeklinde sona ererken, RTEÜ Rektörü Hüseyin Karaman tarafından Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan'a hediye takdiminde bulunuldu.

 

 

Soru ve Görüşleriniz