27.09.2018 15:44
RİZE’DE ZABITAYA ÖFKE KONTROLÜ EĞİTİMİ VERİLDİ

Rize Belediyesi’nde görev yapan zabıtalara ‘İletişim ve Öfke Kontrolü’ eğitimi verildi.

Genellikle stresli koşullarda görev yapan zabıtaların vatandaşla, esnafla ve çalışma arkadaşlarıyla nasıl iletişim kuracağı konusunda Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hüseyin Sabri Kurtuldu tarafından eğitim gerçekleştirildi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın açılış konuşmasını yaptığı eğitim yaklaşık 3 saat sürdü.

BAŞKAN KASAP: “ZABITA EĞİTİMİNE ÖNEM VERİYORUZ”

Başkan Kasap, zabıta personelinin belediyenin en önemli noktasında yer aldığını, zabıtanın vatandaş ve esnafla birebir iletişim kurduğunu ve bunun için motivasyon ve eğitimlerine son derece önem verdiklerini söyledi.

EN ÇOK EĞİTİM VEREN BELEDİYE RİZE BELEDİYESİ

Şehirdeki bütün kesimlere yönelik eğitim verdiklerini belirten Başkan Kasap, berber ve kuaförlere, dolmuş ve taksici esnafına ve kendi personellerine yönelik olarak çeşitli eğitimler düzenlediklerini, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği’nin eğitim faaliyetlerinden en çok faydalanan belediye olduklarını vurguladı.

Eğitim, Rize Belediyesi ve Doğu Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği işbirliği ile Rize Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlendi.