21.06.2018 09:57
RİZE GRUBU AMASYA VE KASTAMONU’DA İLGİYLE KARŞILANDI

Rize Belediyesi Koordinatörlüğünde, Rize Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü katkıları ile gerçekleştirilen " 2053 te böyle bir Rize' de yaşamak istiyoruz" konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenci ve refakatçileri, Kültür ve Eğitim gezisi için Kastamonu ve Amasya ya ulaştı.

Kastamonu-Amasya Kültür ve Eğitim gezisinin ikinci gününde Şehzadeler Şehri Amasya’ya konuk olan Rize grubu, Amasya’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezerek bilgi edindiler.

12-22 Haziran Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali kapsamındaki konser ve halk oyunları gösterilerini izleme imkanı bulan Rize grubu, kendilerine gösterilen yakın ilgi ve alakalarından dolayı Amasya Valisi Sayın Dr.Osman VAROL’a dolayı teşekkür ettiler.

2053 te böyle bir Rize' de yaşamak istiyoruz konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler geçtiğimiz günlerde Rize Valiliği önünden Kastamonu ve Amasya ya uğurlanmıştı.