22.08.2018 17:56
RİZELİLER BAYRAM ÇADIRINDA BULUŞTU

RİZELİLER BAYRAM ÇADIRINDA BULUŞTU

Kurban Bayramı dolayısıyla Rize Sahil dolgu alanındaki Kültür Park yanında Rize Belediyesi tarafından kurulan Bayramlaşma çadırında vatandaşlar protokol mensuplarıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Rize Valiliği ve Rize Belediyesi koordinesinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Milletvekilleri Osman Aşkın Bak ve Muhammed Avcı, , Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Eski Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, AK Parti İl Başkanı İshak Alim, Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Dedebağı, Rize İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya Alim, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl STK Başkanları ve vatandaşlar katıldı. Bayramlaşma programında protokol mensupları tek tek vatandaşlarla bayramlaştı.

Bayramlaşmanın ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap vatandaşlara kendi elleriyle kavurma ve pilav ikram etti. 

Soru ve Görüşleriniz