31.05.2018 23:14
ŞAİRLER CAMİİ VERİLEN İFTAR YEMEĞİYLE İBADETE AÇILDI

Rize Belediye Başkanı Prof.Dr.Reşat Kasap Rize Ak Pınar Köyü Şairler Camii'nin ibadete açılış programına katılarak köyde ikamet eden vatantaşlarla iftar sofrasında buluştu.

Rize'nin Ak Pınar köyünde yapılan Şairler Camii'nin ibadete açılışı Ak Pınar Köyü ve Çevre Köyler Derneği tarafından verilen iftar yemeği ile gerçekleştirildi.

Açılışa Rize Belediye Başkanı Prof.Dr.Reşat Kasap, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Ak Parti Rize Milletvekili adayı Muhammet Avcı, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Ak Parti Rize İl Teşkilatı, STK Başkanları, Dernek Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta iftar yemeği öncesi bir selamlama konuşması yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; “Bu akşam burada köy ortamında az sayıda rastlanabilir bir atmosfer görüyoruz. Böyle bir ortamın burada olması bizleri son derece memnun etmiştir. Bu gibi ortamların her zaman yaratılmasını arzu ediyor, bizlerde zaman buldukça bu gibi programlara katılma gayreti içerisinde oluyoruz. Rize Belediyesi olarak bu köyün sınarlarımız içerisinde olan kısmına her zaman hizmet ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Aramızda bulunan Ak Parti İl Başkanlığı yapmış ve şuan Rize Milletvekili adayı olan Muhammet Avcı kardeşimize çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar diliyor, seçilmesi halinde hizmet anlamında Rize’nin Ankara ayağında daha büyük çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Sayın Cumhur Başkanımız öncülüğünde Rize Milletvekillerimiz ile birlikte hep beraber daha güzel hizmetler vereceğimize inanıyor, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından vatandaşlarla birlikte iftar yapılarak iftar sonrası Şairler Camiinde ilk akşam namazı ve Teravih namazı kılındı.

Soru ve Görüşleriniz