14.02.2018 19:56
SEVGİLİLER GÜNÜNÜN EN ANLAMLI ZİYARETİ RİZE’DE

14 Şubat sevgililer gününün en anlamlı ziyareti Rize’de yaşandı. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, ailesiyle birlikte şehir merkezine bağlı Gülbahar mahallesinde bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın ‘Çocuk Evi’ni ziyaret etti.

Başkan Kasap eşi Menduha Kasap ve kızı Lena Kasap ile birlikte ‘Çocuk Evi’nde kalan miniklerle bir araya geldi. Başkan Kasap çocuklarla sohbet etti, eğitimleri ve gelecek planları hakkında fikirlerini dinledi.

“ONLARIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR”

Başkan Kasap çocuklara, “Devlet olarak ve bir büyükleri olarak çocuklarımıza her anlamda sahip çıkıyor ve onları bütün kötü alışkanlıklardan korumak için gerekli çalışmalarımızı yürütüyoruz. 14 Şubat’ın sevgililer günü olarak yaygınlık kazanmasını da vesile kılarak çok değer verdiğimiz miniklerimizi ziyaret etmek, onlarla bir araya gelmek istedik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Rize İl Müdürü İdris Altuntaş’ın da katıldığı ziyaret, ikramların ve Başkan Kasap’ın çocuklara hediyelerinin ardından son buldu.

Soru ve Görüşleriniz