30.07.2022 14:18
TOBB BAŞKANI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU’NDAN BAŞKAN RAHMİ METİN’E ZİYARET

Rize’de düzenlenecek iş dünyası buluşması programına katılmak üzere ilimize gelen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) Başkanı Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin’i makamında ziyaret etti.

TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu makamında misafir eden Belediye Başkanımız Rahmi Metin, Rize’de yapılan yatırımlarla ilgili kendisine bilgiler aktardı.

Başkan Rahmi Metin, Rize Belediyesi tarafından şehrimize kazandırılan ve bir ay önce üretime başlayan Çay Dalı Mangal Kömürü ve Elektrik Üretim Tesisi ile ilgili TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na bilgiler aktardı.

Ziyarette, Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’da gelen misafirler arasında yer aldı.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaret, karşılıklı hediye takdimiyle son buldu.