Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi - RİBEGEM

Adres : Hamidiye Mah. Deniz Cad. Eski Gündoğdu Belediye Binası Zemin Kat Gündoğdu/RİZE
Telefon: 0464 246 41 54

Vizyon Misyon:

Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi Meclisi’nin Rize’de var olan gençliğe yönelik ortaya koyacağımız fikirler tartışılıp bunlarla ilgili çalışma yapma imkanları oluşacaktır. Meclis içerisinde 5 adet çalışma komisyonu bulunmaktadır. Komisyon üyelerinin kendi alanlarında yaptıkları çalışmalar sonucunda ortaya koydukları çözüm önerileri ve projeler Rize Belediyesi Gençlik Merkezi ve Bilgi Evi Genel Koordinatörlüğü tarafından değerlendirildikten sonra Rize Belediye Başkanı ile paylaşılmaktadır. Tüm genç kardeşlerimizi meclisimizde çalışma yapmaya bekliyoruz.

Çalışma Komisyonları:

•  Eğitim ve Spor Komisyonu

•  Çevre ve Kent Sorunları Komisyonu

•   Kültür, Sanat ve Turizm Komisyonu

•   Bilim, Teknoloji ve Ar-Ge Komisyonu

•   Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Komisyonu

Gençlik Merkezi ve Bilgi Evimiz kişisel ve toplumsal ihtiyaçlara cevap veren sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri bünyesinde bulunduran bir kurum olarak tüm gençliğimize hitap etmektedir.