Belediye Aşevi, Sosyal Market ve Otopark Projesi

Proje Durumu   :  Devameden
Yapım Yılı   :  -

Camiönü mahallesinde yapımına başlanan Belediyemiz Aşevi, otopark ve sosyal market projesi ile birlikte hem bölgedeki otopark sorununa çözüm üretilmiş olacak hemde sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde aşevi ve sosyal market hizmeti halkımızın kullanımına açılacaktır.

AYNI ANDA 112 KİŞİYE YEMEK SERVİSİ YAPILABİLECEK

Camiönü Mahallesi Kaçkar Petrol yakınında 327 m² alan üzerinde yapımına başlanan proje 3 ayrı kattan oluşurken, giriş katında Sosyal Market, orta katında Aş Evi, üst katında ise araçlar için açık ve kapalı otopark alanı yer alacak. Aş Evi bölümünde aynı anda 112 kişiye yemek servisi yapılabilecek. Projenin hayata geçirilmesiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın günlük yaşantılarında faydalanabilecekleri bir alan ilimize kazandırılmış olacak. Tespit edilecek olan ihtiyaç sahibi vatandaşlar Rize Belediyesinden alacak oldukları kartlar ile Sosyal Market’ten ihtiyaçlarını alabilecek, Aş Evinde sıcak yemeklerini yiyebilecekler.