Rize Belediyesi Sosyal Hizmet Ofisi

Proje Durumu   :  Tamamlanan
Yapım Yılı   :  -

Rize Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sosyal Hizmet Ofisi, Rize Belediyesi’nin Sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında giysiden kırtasiyeye, ev eşyalarından besin maddelerine kadar her türlü ürünün ihtiyaç sahiplerine iletilmesini sağlıyor.  Doktorlar Sitesi üçüncü katta hizmete açılan ofiste Rize Belediyesi Sosyal Hizmet Ofisinine vatandaşlar kullanmadıkları eşyaları bağışlayabiliyor. Yardımda bulunan ailelerin ve yardım alan ailelerin düzenli olarak kayıtları tutuluyor.

Adres : Piriçelebi Mah. İl Özel İdare Binası Kat:2 Merkez/ RİZE
Telefon: 0464 216 00 88

Vizyon Misyon:

YARDIMSEVERLERLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN BULUŞMA NOKTASI

Sosyal hizmet anlayışı doğrultusunda belediyemiz bünyesinde açmış olduğumuz ihtiyaç sahibi insanların ihtiyaçlarına yönelik faaliyetlerin yürütüldüğü bir birim olarak Sosyal Hizmet Ofisi açılmıştır. Sizde kullanılabilir durumdaki giysilerinizi Belediyemiz Sosyal Hizmet Ofisi ile paylaşabilirsiniz.

Açılmış olan bu birimde yürütülen faaliyetler; yardımsever vatandaşların bağışlamış oldukları eşyaları ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaşmasını sağlamaktır.