• 05 ŞUBAT
    Su Kesintisi
    Arıza Nedeniyle Kaplıca, Ekmekçiler, Yağlıtaş, Halatçılar, Kavaklı ve Kale Mahallelerimize Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir. Bilgilerinize
  • 03 ŞUBAT
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Dağsu,Yolveren ve  Fatih Mahallelerimizin Bazı Bölgelerine Bugün Saat 17:00’a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 03 ŞUBAT
    Su Kesintisi
    Doğalgaz Çalışmaları Sırasında İrsaliye Hattında Oluşan Ariza Nedeniyle Engindere,Taşlıdere, Dağınıksu,Hamidiye ve Bozkale Mahallelerimize Bugün Saat 13:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 02 ŞUBAT
    Su Kesintisi
    Doğalgaz Çalışmaları Sırasında İrsaliye Hattında Oluşan Arıza Nedeniyle Engindere,Taşlıdere,Dağınıksu,Hamidiye ve Bozkale Mahallelerimize Yarın (Cumartesi) Saat 08.00'a Kadar Su Verilmeyecektir.Gereken Önlemleri Almanız Rica Olunur.
  • 01 ŞUBAT
    Su Kesintisi
    Olusan Ariza Nedeniyle Engindere, Islampasa, Hamzabey, Portakallik, Bagdatli, Gulbahar ve Muftu Mahallelerinde Bugun Saat 09:30 ile 13:00 Arasi Su Kesintisi Uygulanacaktır.
  • 29 OCAK
    TCSG DOST GEMİSİ RİZE LİMANINDA
    Sahil Güvenlik Komutanlığına Bağlı TCSG DOST Arama Kurtarma Gemisi 30 Ocak 14:00 - 17:30 Saatleri Arasinda Rize Limaninda Halkimizin Ziyaretine Açık Olacaktır.
  • 29 OCAK
    Su Kesintisi
    Ariza Nedeniyle Gulbahar, Muftu, Portakallik, Bagdatli, Islampasa ve Engindere Mahallelerimize Bugun Saat 17:00'a Kadar Su Verilemeyecektir.
  • 28 OCAK
    Çaykur Rizespor Adana Demirspor Maçına Davet
  • 25 OCAK
    Değişen İklimde Tarım Sektöründe Kadın İş Gücünün Geliştirilmesi Projesi
    Rize Belediyesi ve Boğaziçi Üniversitesi Tarafından Düzenlenen '' Değişen İklimde Tarım Sektöründe Kadın İş Gücünün Geliştirilmesi Projesi'' Bilgilendirme Toplantısı Bugün Saat 13:00' da İsmail Kahraman Kültür Merkezinde Yapılacaktır.Tüm Halkımız Davetlidir. Prof. Dr. Reşat KASAP Rize Belediye Başkanı
  • 23 OCAK
    Su Kesintisi
    Oluşan Arıza Nedeniyle Fener ve Boğaz Mahallelerimize Bu Akşam Saat 21.00'a Kadar Su Verilemeyecektir.