29.10.2018 20:57
BAŞKAN KASAP, 29 EKİM CUMHURİYET RESEPSİYONUNA KATILDI

Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Valiliği tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. Yıl dönümü dolayısıyla verilen Resepsiyona Eşi Menduha Kasap ile birlikte katıldı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yıl dönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde Rize Öğretmen Evinde düzenlenen Resepsiyona, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Kemal Sekücü, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Sadettin Türüt, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce,İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Rütbeli Askeri Personel, Belediye Başkan Yardımcıları Kurum ve Kuruluş Temsilcileri, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Şehit Aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Rize Valiliği koordinesinde her yıl düzenlenen resepsiyona katılan davetlilere ikramda bulunuldu. İkramın ardından Rize protokolü davetlilerin huzurunda Cumhuriyetimizin 95. Yıl dönümü yazılı pastayı birlikte kestiler.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 95. Yıl dönümü dolayısıyla verilen Resepsiyonda Başkan Kasap ve Bayan Kasap, şehit aileleri ve diğer konukların bulunduğu masaları gezerek bir süre sohbette bulundular. Resepsiyon fotoğraf çekimiyle son buldu.

Soru ve Görüşleriniz