18.05.2018 14:12
BAŞKAN KASAP ESNAF ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Cuma günü mesaisini esnaf ve vatandaşları dinleyerek geçirdi.

 Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz, Ak Parti Merkez İlçe Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Özen ve Belediye Meclis Üyesi İsmet Sivrikaya ile birlikte Cumhuriyet caddesi ve Menderes bulvarı güzergahı üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, cevre esnafına hayırlı cumalar dileklerini ileterek kendileriyle bir süre sohbette bulundu.

Fırsat buldukça esnaf ziyaretleri yaparak istek ve talepleri dinleme gayreti içerisinde olan Başkan Kasap, Türkiye’de ve ilimizde geçmişte yaşanan zorluklardan vatandaşlara bahsederek yaklaşan 24 Haziran seçimleri için destek beklediklerini ifade etti.

Mesaisine esnaf ve vatandaşın talep ve düşüncelerini dinleyerek devam eden Başkan Kasap, “ Dört yıldır yaptığımız hizmetleri ve yapmayı planladığımız çalışmaları elimizden geldiğince dergi ve benzeri çalışmalar yaparak siz değerli hemşerilerimle paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetlerini dile getirmeleri bizleri mutlu ediyor. İnşallah Rize’yi yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışmalarımız merkezi hükümetimizle birlikte devam edecek” dedi.

Cuma namazını beraberindekilerle birlikte sahil camiinde kılan Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, namaz sonrası cadde ve sokaklarda esnaf ziyaretlerine devam ederek istek ve taleplerini dinledi ve not aldırdı.

Soru ve Görüşleriniz