11.04.2018 09:46
BAŞKAN KASAP ŞEHİT AİLELERİ VE POLİS TEŞKİLATIMIZLA YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, eşi Menduha Kasap ile birlikteTürk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Rize İl Emniyet Müdürlüğü’nün şehit polis ailelerine ve teşkilat mensuplarına vermiş olduğu akşam yemeği programına katıldı.

Rize İl Emniyet Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde verilen akşam yemeğine, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Rize Cumhuriyet Başsavcısı  Önder Kemal Sekücü, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Kazancı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, İl Müftüsü İsmail Yalçın, Emniyet Müdürlüğü Personeli, Rize Şehit Aileleri Derneği Başkanı Kemal Aksu ve Şehit Polis aileleri katıldı.

Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İl Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen yemekte Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi tarafından selamlama konuşmaları gerçekleştirildi.

Konuşmaların ardından akşam yemeğinde 12 Mart 2018 tarihinde Rize’den Afrin harekatına katılmak üzere yolcu edilen 22 Özel Harekat Polisi ile Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından canlı telefon bağlantısı gerçekleştirildi. Canlı bağlantı sırasında duygusal anlar yaşanırken, görevde bulunan Özel Harekatçı Polislerimizin moralleri üst seviyelerde olduğu gözlendi. Yemek programı İl Müftüsü İsmail Yalçın tarafından yapılan dua ile son buldu.