23.09.2018 17:18
BAŞKAN KASAP, SEMT PAZARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KASAP,  SEMT PAZARINI ZİYARET ETTİ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Atatürk caddesi Dalyan mevkiinde bulunan semt pazarını ziyaret ederek, vatandaşların ve pazar esnafının taleplerini dinledi.

Başkan Kasap, Alışveriş yapan vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinledi. İletilerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi. Rize Belediyesi'nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Kasap'a teşekkürlerini iletti.

Esnafın taleplerini de dinleyen Başkan Kasap, kış öncesi semt pazarında neler yapılacağı konusunda fikir alışverişinde bulundu. Pazar esnafının ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini belirten Başkan Kasap, incelemeyle ilgili, " Kış ayları gelmek üzere pazarımızı yerinde inceleme imkanı bulduk. Kış öncesi belediye olarak neler yapabiliriz, pazarcı esnafımızın taleplerini ve dileklerini aldık. Vatandaşlarımız bu husustaki memnuniyetlerini bizzat dile getirdi. Pazarcı esnafımıza hayırlı kazançlar diliyorum" ifadelerini aktardı.