12.05.2024 15:48
BAŞKAN RAHMİ METİN ANNELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ.

Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin beraberinde eşi Fatma Metin ve Rize Belediyesi Meclis Üyesi Türkan Balcı ile birlikte Anneler Günü vesilesiyle annelerimizle bir araya geldi.

Rize Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından organize edilen ve çeşitli meslek grupları, ev hanımları, kurum çalışanı ve şehit annelerinden oluşan kadınlarımızla bir araya gelen Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, günün anlamına yönelik bir konuşma gerçekleştirerek başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin 12 Mayıs Anneler Gününü kutladı.

Başkan Rahmi Metin annelerimize yönelik yapmış olduğu konuşmada; “Anneler günü bizim kültürümüzde sadece bir gün değil, kadınlarımız anne olmakla beraber vefatına kadar vefa gösterilecek, onun merhametiyle büyüdüğümüz kişilerdir. Peygamber Efendimizin buyurmuş olduğu gibi “cennet annelerimizin ayakları altındadır” hadisi de öyle sıradan bir söz değil geçmişten günümüze annelerimize verilen değeri ortaya koymaktadır. Dinimiz bize anne babalarımızı büyüklerimizi sevmemizi, saymamızı ve ömrünün sonuna kadar bakmamızı söyler. Bu vesile ile burada bulunan ve bulunmayan tüm annelerimizin ve anne adaylarımızın 12 Mayıs Anneler Gününü kutluyor, vefat edenlere Allahtan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ömürler diliyorum” dedi.

 Anneler günü buluşma programı Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’in annelerimize çiçek takdimi ile son buldu.

Soru ve Görüşleriniz