28.09.2023 11:46
BAŞKAN RAHMİ METİN, İLİMİZİ GURURLANDIRAN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİNİ TAKDİM ETTİ

Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenen Uluslararası Robot yarışmasında 1.’lik ve 3.’lük elde eden Rize Tefik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine ödüllerini takdim ederek başarılarından ötürü tebrik etti.

Rize Tefik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunda düzenlenen ödül törenine Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, ilgili kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Bu yıl 81 il ve 18 ülkeden 12 bin 716 katılımcının 4 bin 733 robotla yer aldığı Uluslararası MEB Robot Yarışmasında Rize’yi temsilen katılan Tevfik İleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri derece yaparak Rize’yi gururlandı.

Yarışmada derece alan Kadir Çolak, Yunus Emre Köse, Mustafa Küçüksarı isimli öğrenci ve proje danışmanları Bülent Buçan, Ömer Demir, Azim Gökbayrak, Volkan Koç, Yusuf Meral ve Hamza Kutay isimli öğretmenlere hediyeleri Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve ilgili kurum müdürleri tarafından takdim edildi.

 

Soru ve Görüşleriniz