08.12.2023 19:38
BELEDİYE BAŞKANIMIZ RAHMİ METİN, GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ…

Rize Belediyesi Meydan Sosyal Tesisinde düzenlenen “Gençlik Buluşması” etkinliğinde Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz ve RTEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Yeşil üniversiteli gençlerle bir araya geldi.

RTEÜ, Diş Hekimliği Fakültesi ve İlahiyat Fakültesinden bir grup öğrencinin katılımıyla düzenlenen  “Gençlik Buluşması” programına katılan Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin, öğrencilerle sohbet ederek gençlik yıllarından günümüze hayat tecrübelerini gençlere aktardı. Kendisinin de bir eğitimci olduğunun altını çizen Başkan Rahmi Metin, gençlere bazı nasihatlerde bulunarak eğitim sürecinde mümkün oldukça sosyal aktivitelerin içerisinde bulunmalarını, okuyup araştırmalarını ve kendi yetiştirmelerinin ileride ciddi anlamda kendilerine faydalı olacağını ifade etti.

Buluşmada öğrencilerin kendilerine yöneltmiş oldukları soruları da yanıtsız bırakmayan Başkan Rahmi Metin ve Rektör Yusuf Yılmaz, ilimize okumak için gelen öğrencilerimizin şehrimizle ilgili düşünceleri ve taleplerini dinledi. Sohbet havasında gerçekleşen buluşma hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. 

Soru ve Görüşleriniz