13.06.2018 20:46
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BABA OCAĞI RİZE’DE HEMŞEHRİLERİNE SESLENDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BABA OCAĞI RİZE’DE HEMŞEHRİLERİNE SESLENDİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize Valiliği önünde düzenlenen miting öncesi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, vatandaşlara hitap etti.

Başkan Kasap, “Bizler Cumhurbaşkanımızın temsilcileri olarak sizlere hizmet etmekle yükümlüyüz. Bütün paydaşlarımızla Rize’nin daha iyi olması için çalışmaktayız. Bu gayretlerimizle çalışmaya devam edeceğiz. Allah’a emanet olun” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, , Ovit Tüneli'nin açılışını gerçekleştirdikten sonra, Rize Valiliği önünde düzenlenen partisinin mitinginde Rizeli hemşehrilerine seslendi.

Anayurdu, babaocağı Rize’nin ve Rizelilerin gönlünde çok farklı bir yeri olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sözlerine şöyle devam etti.

Birileri kekle pastayla muhallebiyle uğraşırken, biz, Türkiye'yi bir hayaliyle daha buluşturduk. Bay Muharrem, ABD'den gelecek yeni telefonu bekleyedursun biz dün Azerbaycan, KKTC, Ukrayna, Sırbistan cumhurbaşkanlarıyla beraber Türkiye bölgesini enerji merkezine dönüştüren TANAP Projesi'ni hayata geçirdik. Çıkmış diyor ki 'Ben zenci Türklerdenim, Erdoğan Beyaz Türk.' Ne dersen de, bunlar tutmaz. Ben, bu ülkenin has evladıyım. Hiçbir zaman beyaz Türk olmakla övünmedim. Sadece bu memleketin, bu milletin hizmetkarı olmakla övündüm.

Biz, Allah'ın izniyle cari açığı falan hallederiz. Ülkemizin şu an en büyük açığı muhalefet açığıdır. Onu da halledeceğiz. Ülkemizin 16 yılda müspet yönde mesafe alamadığı tek alan, muhalefetin kalitesi ve kalibresidir. Son zamanlarda muhalefetin adayı milliyetçi, muhafazakar, mütedeyyin kesime şirin gözükmek için adeta 40 takla atıyor. 'Başörtüsü özgür olmasın' diye imza atan Bay Muharrem, bugün seçim meydanlarında olmadık taklalar atıyor. (Başörtüsü konusunda) Neler yaptığınızı biliyoruz. Bunun adı siyaset değil, bunun adı takiyedir, omurgasızlıktır, ikiyüzlülüktür."

Bugüne kadar miting meydanlarında ne söyledilerse Mecliste de aynısını söylediklerini vurgulayan Erdoğan, Rizelilere şehir hastanesinin müjdesini verdi. Erdoğan, Rize'de deniz doldurularak, 300 dönüme yakın bir alanda bir şehir hastanesinin yapılmasıyla ilgili çalışmanın başladığını da bildirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerine yönelik olarak da, “24 Haziran seçimlerinde iki farklı zihniyet yarışıyor. Bir tarafta bölücü örgütün siyasi uzantılarına vagon olan aday var, diğer tarafta terörün belini kıran irade var. Bir tarafta Pensilvanya'da kurulan yıkım ittifakı var, diğer tarafta 15 Temmuz gecesi meydanlarda kurulan Cumhur İttifakı var. 24 Haziran'da milletimizin bu iki ittifak arasında bir tercihte bulunacak" diye konuştu. 

Soru ve Görüşleriniz