08.09.2023 16:59
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ’DAN RİZE BELEDİYESİNE ZİYARET…

Bir dizi ziyaret ve programlara katılmak üzere öğle saatlerinde Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz beraberindeki heyetle birlikte Rize Belediyemizi ziyarette bulundu.

Rize’de basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamanın ardından Rize Valiliği ziyareti ve ardından Rize Belediyesini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz’a Belediye Başkanımız Rahmi Metin ile makamında bir araya geldi.

Makam ziyaretinde kendisine Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin tarafından Rizespor forması ve çeşitli hediyeler takdim edilen Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz, makam ziyaretinin ardından belediye hizmet binasında düzenlenen toplantıya katılarak ilimizde devam eden yatırımlar ve yapılacak projelerle ilgili istişarede bulundu. Belediye Başkanımız Rahmi Metin yatırımlarla ilgili görsel sunum eşliğinde kendisine bilgiler aktardı.

Belediye ziyaretinde Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz’a Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Milletvekili Harun Mertoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar eşlik ettiler.

Soru ve Görüşleriniz