17.02.2024 17:56
CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN RİZE’DE HEMŞEHRİLERİNE SESLENDİ…

Seçim mitingine katılmak üzere baba ocağı Rize’ye gelen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  sahneye Rize Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin ve AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayarla birlikte çıkarak halkı selamladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, baba ocağı Rize’de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Rize mitingine katılarak bir konuşma yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize mitinginde yaptığı konuşmada, “Türkiye’yi ne ekonomik ne siyasi ne diplomatik ne de sosyal olarak esir almalarına müsaade etmediklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her zaman söylüyorum. Türkiye’nin son 21 yılda yazdığı başarı hikâyesinin kahramanı, Rize ile birlikte 81 vilayetimizin tamamıdır, 85 milyonun her bir ferdidir. Siz, bu kardeşinize sahip çıktınız, bize destek oldunuz. Biz de sizin için, tüm Türkiye için samimiyetle çalıştık. Siz bize güvendiniz, inandınız, teveccüh gösterdiniz. Biz de size olan minnet borcumuzu hep daha fazla hizmet ve eser üreterek hamdolsun yerine getirdik” diye ekledi.

Konuşmasını, 31 Mart yerel seçimlerinde Rizeli hemşerilerinin desteğini beklediğini ifade ederek tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Rize’de belirlediği başta Rize Belediye Başkan Adayı Rahmi Metin olmak üzere İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarını halka tanıtarak Rize mitingini tamamladı.

Soru ve Görüşleriniz