11.09.2023 11:53
İLK DERS ZİLİ İLE 2023- 2024 YILI EĞİTİM – ÖĞRETİM RİZE’DE BAŞLADI

Rize Belediye Başkanımız Rahmi Metin Pehlivantaşı İlkokulunda düzenlenen 2023 – 2024 Eğitim - Öğretim yılı açılış programına katıldı.

İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan, öğrencilerin şiir okuması ve günün anlamına yönelik konuşmaların yer aldığı açılış programında sembolik ilk ders zili Rize Valisi İhsan Selim Baydaş ve Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından çalındı.

Ana sınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerinin balon uçurmasının ardından sınıfları gezen il protokolü öğrencilerle bir araya gelerek çeşitli hediye takdiminde bulundu. Kendisinin de bir eğitimci olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Rahmi Metin, öğrencilerimize eğitim hayatıyla ilgili bazı nasihatlerde bulunarak yeni eğitim yılında başarılar diledi.

Pehlivantaşı İlkokulunda gerçekleştirilen açılış programına, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Abdulkadir Özkan, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, okul yönetimi ve öğrenciler katıldı.