14.05.2018 16:57
KENT KONSEYİ ENGELLİ MECLİSİ BAŞKANINDAN BAŞKAN KASAP’A ZİYARET

Rize Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bahtiyar Çoruh Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret etti.

10-16 Mayıs tarihleri arasında her yıl kutlanmakta olan Engelliler Haftası münasebetiyle Rize Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bahtiyar Çoruh, ilimizde yaşayan bedensel ve işitme engelli vatandaşlarla birlikte Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’ı makamında ziyaret ederek engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundular.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette açıklama yapan Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kendisine yapılan bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Engellilerimiz hayatımızın bir parçasıdır. Toplum olarak her an her yerde bu vatandaşlarımızla karşılaşabileceğimizi ve bizlerde yarın birere engelli adayı olduğumuzu unutmamalıyız. Rize Belediyesi olarak “Engelsiz Rize” projemiz çerçevesinde ilimizde yaşayan bu kardeşlerimiz için gerekli çalışmaları yapma gayreti içerisindeyiz. Onları ev ortamından uzaklaştırmak, toplum içerisine kazandırmak için şehir içerisinde rahat hareket edebilmelerini sağlamak adına hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Engelli yollarımız, asansörlerimiz, akülü araçlar için şarj istasyonları gibi bir takım hizmetlerimizi hayata geçirdik ve bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

 Rize Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Bahtiyar Çoruh, “Yoğun programı arasında makamını bize açan Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap’a teşekkür ediyoruz. Rize Belediyesi şehrimizde engellilerimiz için hassas bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmaların ilerleyen zaman içerisinde daha artacağına inanıyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ayrıca Meclis Başkanı Bahtiyar Çoruh Kent Konseyi olarak yapmış oldukları faaliyetlerin içerisinde yer aldığı gazete örneğini Başkan Kasap’a incelemek üzere sunarak desteklerini beklediklerini ifade etti.

Soru ve Görüşleriniz