27.07.2018 15:37
RİZE BELEDİYESİ SİVRİSİNEK VE HAŞERELERLE MÜCADELEYE ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR.

2018 Mart ayı Larva dönemimde sivrisinek ve haşere ile mücadele çalışmalarına Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın da katılımıyla başlayan Rize Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, ilaçlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

İlimizde aşırı sıcak ve nem oranının yüksek olmasıyla birlikte mücadele çalışmalarına hızını arttırarak devam eden ekipler, her gün farklı mahallelerde ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor. Rize Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen İlaçlama çalışmaları kapsamında merkez ve şehrin üst mahallelerinden oluşan Bağdatlı, Çarşı, Dağınıksu, Dalyan, Felenksu, İslampaşa, Tophane, Yeniköy, Hamidiye mahalleleri ve Hal içi civarında çalışmalar titizlikle yürütülürken, bu yönde çalışmaların günlük aralıksız devam edeceği bildirildi.

Sivrisinek ve Haşereyle mücadele çerçevesinde vatandaşlarımızın ilimizde daha rahat bir yaşantı sürdürebilmesi için kapalı alan, bodurum katlar, menfez,  gibi bir çok alanda ekiplerin yürütmüş oldukları çalışmayla şehrin sivrisinek ve haşerelerden arındırılması sağlanıyor.

 

Soru ve Görüşleriniz