04.09.2023 18:24
ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU’NDAN, BAŞKAN METİN’E ZİYARET

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Rize'ye gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin’i makamında ziyaret etti.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin tarafından Bakan Uraloğlu’na Çaykur Rizespor forması ve Rize Çayı hediye edildi.

Makam ziyaretinin ardından Rize Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda bakanlık bünyesinde Rize’ye yapılan yatırımların son durumları ve planlanan çalışmalar görüşüldü.

Toplantı ardından gerçekleştirilen basın toplantısının akabinde Bakan Uraloğlu ve beraberindekiler Rize’deki inceleme ve ziyaretlerine devam etti.

Rize Belediyesi ziyaretinde Bakan Uraloğlu’na Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, AK Parti Rize Milletvekilleri Muhammed Avcı ve Harun Mertoğlu, AK Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar ve ilgili kamu kurumu amirleri eşlik etti.