12.04.2018 10:50
4 PROJEYE TÜBİTAK’TAN ONAY

Rize Belediyesi’nin ilgili kurumlarla ortak çalışmaları neticesinde 4 proje TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

4004- TÜBİTAK Doğa Eğitim ve Bilim Okulları programı kapsamında Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi ile Rize Belediyesi ortaklığıyla sunulan “Robotlarla Modelleme-2: Mars Görevi “ ve “Altınçağı Kodluyorum” projeleri TÜBİTAK tarafından kabul edildi.

Ayrıca 4007 – TÜBİTAK Bilim Şenlikleri destekleme programı kapsamında Fatma Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Rize Belediyesi ortaklığı ile sunulan “Rize Bilim Şenliği – 2” projesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından Rize Belediyesi ortaklığı ile sunulan “Rize Bilimle Renkleniyor” projesi TÜBİTAK tarafından kabul edildi.