01.11.2018 11:57
BAŞKAN KASAP’TAN ‘KIZILAY HAFTASI’ KUTLAMA MESAJI

Rize Belediye Başkanımız Prof. Dr. Reşat Kasap, 29 Ekim- 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Başkan Kasap, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Türk Kızılayı din, dil, soy ayrımı yapmadan savaş ve doğal afetler sonrasında bütün insani ihtiyaçları karşılamaya çalışan, çıkar gözetmeksizin her şartta tüm insanlığın yardımına koşan dünyanın en köklü ve güçlü yardım teşkilatlarından biridir.

Yüksek insani değerlerle kuşanmış kültürümüzde Türk Kızılayı; milletimizden aldığı güç ve destekle gerek ülkemizde gerekse dünyada yardımlaşma, dayanışma, dostluk ve işbirliğini destekleyen tavrıyla milletimizin gurur kaynağı olmaktadır. Türk Kızılayı'nın bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin büyüklüğüne yakışır hizmetleri, hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum.

Kızılay'ımız, uluslararası düzeyde saygınlığı olan bir yardım kuruluşu olarak, dünyaya ‘İnsanlık’ hizmeti sunmaya devam ediyor. Nerede kanayan bir yara varsa, sarmak için orada Türkiye var, Kızılay var!

Ülkemizin ve dünyanın dört bir yanında binlerce hayata umut olan Türk Kızılayı'nın #KızılayHaftası'nı kutluyor, insanlığa hizmet bilinciyle bu kutsal göreve fedakârca emek veren Kızılay çalışanlarımıza ve hayırsever Rizeli vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

 

 

 

Soru ve Görüşleriniz