09.05.2018 13:09
BAŞKAN KASAP, TEMİZLİK PERSONELİYLE YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, belediye bünyesinde görev yapan temizlik işçileriyle öğlen yemeğinde bir araya geldi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz ile birlikte Temizlik İşleri Şantiyesinde işçilerle yemek yiyen Başkan Kasap, ilgili birim müdüründen çalışmalarla ilgili bilgiler alarak taleplerini dinledi.

Başkan Kasap, İlimizin daha temiz yaşanabilir bir şehir haline gelebilmesi için gece gündüz demeden özveri ile çalışan personeline göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı tek tek teşekkür etti.

Ziyaret sonunda Başkan Kasap, yıllarını çevre temizliğine adamış ve emeklilikleri dolmuş Abdullah Esir, Kenan Yavuz, Mustafa Büyükoğlu ve Ramazan Esir isimli temizlik personeline plaket takdiminde bulunarak kendilerine bundan sonraki yaşantılarında başarılar dileklerinde bulundu.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Saffet Kopuz ve Özel Kalem Müdürü Enes Büyük Başkan Kasap’a eşlik ettiler.